Wie zijn wij?

 

luchtklimaatservice

Luchtklimaat Service is een onderhoudsbedrijf voor mechanische- en  gebalanceerde ventilatiesystemen (wtw) voor woningbouwcorporaties, bouwbedrijven, installatiebedrijven, scholen, Verenigingen van Eigenaren, particulieren en andere instanties.
Dit doen wij in de regio Noord-Holland. Voor grotere projecten ook Zuid-Holland en Utrecht.
Wij bieden onderhoudsabonnementen voor mechanische- en gebalanceerde ventilatiesystemen aan. Tevens  reinigen wij de kanalen behorende bij de verschillende  ventilatiesystemen en regelen wij ook deze systemen in. Ook leveren wij  filters en filterabonnementen voor gebalanceerde ventilatiesysteem (wtw)  met een gratis e-mail reminder service. Mechanische- en gebalanceerde  ventilatiesystemen hebben minimaal éénmaal per twee jaar een onderhoudsbeurt nodig, net zoals uw cv-ketel dit nodig heeft om het  systeem naar behoren te laten functioneren.
Als het systeem niet  goed ingeregeld is en als er geen onderhoud uitgevoerd wordt, dan  ontstaat de kans dat er tochtverschijnselen in huis ontstaan en de kans op gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, allergieën, astma toeneemt.
Daarom is het belangrijk een goed ingeregeld en onderhouden ventilatiesysteem te hebben.

 

 

Contact